Postkort fra borgmesteren, Markus Schöttel - uge 21
Postkort fra gruppens sjoveste medlem, Mads Ravn - uge 16
Postkort fra den røde baron - uge 46 2019

Ja hej Bøller.

Vi starter brevet i mit nu. Altså det nu, der aldrig bliver ved, men stadig er. Og sådan kan man fortsætte om det og de nuer. Jeg sidder på min terrasse med dyne på og følger med i de to skader Jan og Bo (gæt hvor de navne stammer fra og du får en karamel du skal dele med din bedste ven), der bygger en ny redde op. Det er en aktivitet jeg også deltog i sidste år hvor de fandeme også havde rogn og byggede redde. Hvis de kommer for tæt på kan jeg godt lide at spytte efter dem så de en dag lærer at de ikke skal komme for tæt på ad. Nok om det nu.

Med de store penselstrøg er jeg 22 år, studerer idræt, bor med to venner, kan godt lide fodbold, venner og så er jeg glad, engageret og møder altid op med det største smil jeg kan finde frem og det til tiden i øvrigt.

Nok om penselstrøg zzz

Resten af mit digt kommer til at rime. Det er nok bedst hvis I får en nær til at lægge et ondt beat boxing beat. Det giver et vidunderligt flow og kan måske øge læseglæden. Here goes nothing:

Yoyo, det her stykke vil rime

Jeg har god tid at skrive det for har ingen klassetimer
Aha aha og yeah. Følg med.
Halv otte for tidligt til nogen ka’ nå d
Jeg har ikke arb eller skol yo fri som en gadekat

Så jeg jagter regnbuen for en skat   -ter
Basse uh uh ih

 Helt vidunderligt og helt vildt underligt hva?

Her en liste over hvad jeg har lavet de seneste uger:
Ryddet op i kælderen

Set syv film
Set tiger king

Lavet croissanter
Spillet 37 timer pokemon (bedste pika pika pt er kadraba, glæder mig til mit trade med Frederik. Jeg overvejer lige nu at give ham min nidoqueen, men ved ikke om ham vil blive glad for den. På mange måder er det her en analogi for hvordan mange af os har det lige nu tror jeg yoyo så hør her: mange vil have noget de ikke kan få og det er ærgerligt. I mit tilfælde ved jeg faktisk ikke engang om min frederik har en alakazam eller om han har kablet der skal forene vores gameboys. Jeg taler på alles vegne når jeg siger at det nok er sådan mange har det lige nu. En voldsom fornemmelse af uvished, hvad nu? Hvad da? Hvorfor spørger du om det? Og hvad med gården? Kan forstå kommunikationen er oppe mellem emi og ravnen og det har båret gode samtaler om gårde, Bjarne og antal af mink med sig. Tak for det i to. Tror også mine venner i Aarhus kan takke laurits og markus for det shelter, der kunne I gå hen og nyde mange gode timer sammen. Når jeg siger tak for det arbejde siger jeg på mange måder tak på alles vegne. Jeg har fem bagdes i pokemon og det passer meget godt med at har tænkt mig at nævne de sidste fem bøller i flæng: Christian Restrup, Markus Rytter, Mads Findsen, Lasse Adam, Rasmus Kongsted. Lukas du får en sætning for dig selv. Jeg har for syv spillede timer siden skaffet mig en cykel og siden da har jeg ikke kigget mig tilbage. Ikke meget ulig vores ven Laurits, der tydeligvis har tabt småkagerne eller flygter fra noget. Hvad flygter du fra Laurits? Hva? Jeg sammen med resten af gruppen kan jeg mærke vil ikke hvile før vi får svar på det lille spørgsmål.

Fået pallesofa til terrassen
Spillet lidt klaver
Lappet huller i mine bukser

Lavet mad
Sparket på kass med nogle af mine venner. Ville ønske jeg havde en jabulani at sparke med.

Hængt nogle billeder op
Marius har fået et nyt stort fedt 50 tommer tv

Spillet fifa
Gået i gang med en bog

Afleveret min søsters mand til test på bispebjerg. Sikke en kø. Han siger de stod i rumdragter og stak pinde i halsen på ham. Føj
Spillet brætspil lidt i mangle på bedre, men faktisk ok sjovt, men bliver aldrig federe en dengang vi spilllede med tobias dengang, det kan jeg godt savne, men så alligevel var tobias meget fed, men også lidt akavet, altså var han ven eller lærer, hvad ville han? Og hvad var det for en dessert han gav os? Kan ikke huske d.

Nok om lister

Min kulturkanon er:

Ær’e hær’e er party? (Offisiell)

Cat Uses Mustard

Pokemon Yellow Version Longplay

🔥 LіνеrрοοΙ Vs ΑtΙеtісο Dе Μаdrіd (2 – 3) | Goles & Resumen Completo (Relato de Fernando Palomo) – hala madrid

Det sidste afsnit af alene i vildmarken

Hvis du kan lide tiger king se ”Don’t fucking mess with cats” os’ på netflix

PS.

Har fået nogle emner af en anonym person fra gruppen. 1) Hvordan var det at planlægge ferie med Frederik 2) Hvad er mine drømme ift. Fremtid

 

1)     TUREN 2019 tog sine spæde første skridt omkring dette tidspunk sidste år. Og hvilken tid. Sjældent har jeg haft et mere givende chatforløb. Frederik er voldsom aktiv og det var jeg også synes. I kender ham for fanden spytter ideer som han spytter rim mange og i øst og vest. Et udkast kom til udtryk til festen vi afholdte sammen med pigerne. På mange måder bar frederik den fest skuldrende både før unde og efter. Quizzen var frederik, surprise var frederik, at drille Marius med hans lektier var også frederik. Det kan man ikke skrive selv. Den dreng har en fantasi som ingen andre. Jeg kunne ikke have fundet en bedre makker yoyo skirt skirt.

2)     Mine drømme for fremtiden opdeles i to dele. Del et går på at finde kærligheden, skabe store ting med mine venner og udvikle mig kreativt. Lige nu er jeg med hos Mediano, der er et fodboldmedie. Skal jeg til at være fodboldjournalist ved siden af studiet? Del to. Jeg er ret tilfreds med mit stuide og går med to drømme om en god faglig fremtid. Der er tale om at være sportspsykolog eller forske i sportsledelse. Generelt er jeg ikke bange for at forske. Det tror jeg kunne være en sjov vej at starte med at gå. Derudover drømmer jeg om rigdomme og nøgne smukke jomfruer. Ser også rigtig gerne at vi med tiden får lavet det fælles sommerhus i norge eller sverige.

Lets rap it up

Tak for opmærksomheden

Postkort fra nuværende præsident, Emil Boye - uge 47 

 Kære venner, drenge – bøller.

Det er længe siden vi sad samlet i saunaen i IHS, med en lamineret dagsorden af Christian Restrup, og ordstyring af Lasse Adam. Jeg tænker engang imellem tilbage på den dag og den står knivskarpt, lige som det første styrt på cyklen, i min erindring.

Jeg kan tænke, og det længe, over hvorfor det lige blev os – og især, hvorfor det lige blev mig og Mads. Vi er jo på mange måder en gruppe der er stærk, men kun i kraft af hinanden. Mads og jeg, alene på en bar, ville være en social katastrofe, en 8’er på richterskalaen, 0 grader fahrenheit – en temperatur intet liv kan eksistere under – ja, om ikke andet, en svag opstilling.
2019 har for mig været et godt år.

Jeg er glad for mine studier på KADK, arkitektskolen i København. Jeg får lov at udfolde mig kreativt dykke ned i det jeg finder spændende og mest af alt, får jeg lov til at bruge mine hænder. Jeg har fundet en dejlig ro i ikke at tage mit studie og den titel jeg kommer ud med for seriøst og bindende, for jeg aner jo ikke om jeg skal sidde på en tegnestue om 5 år. Men jeg ved at min interesse for det vi beskæftiger os med fanger mig og mine interesser skifter jeg ikke ud så tit.
Vi laver meget pjat med hinanden. Og det er sjovt, og det skal det FANDEME også være. Men jeg tror, at jeg i 2020, vil blive bedre til ikke at pjatte, som jeg jo lige har gjort med Mads, men lad os nu se hvor længe det holder – for det er godt nok svært ikke at lave pjat, når mini lægger sig i fuld udstrækning, halvfemsgrader på en skralde, midt på Nørrebro, med tissenmanden nede i spanden, hvorefter 5 piger fra højskolen møder os. Jeg har for nylig besøgt Lasse på Egmont Højskolen. Det var dejligt at se dig igen, Lasse.
Morgenen forinden mit besøg hos Lasse, besøgte jeg Laurits hvor du viste mig billeder fra din Grøndlandstur – det var hyggeligt, tak for det Laurits.
Vi har jo fået Rasmus til København, det er dejligt. Også dejligt at have dig – Anton, herovre.
Jeg glæder mig helt vildt til sommer, hvor vi skal sejle og slippe mini løs på hele højlandets campingpladser.
Jeg glæder mig helt vildt til vores tur i efterårsferien, som Rasmus og mini står for i år.
Jeg glæder mig helt vildt til, at jer fra vest kommer til øst, til big-fat-horny-latinamerican-european-party hos Rasmus.
En stor TAK til mini for at stå for vedligeholdelsen af hjemmesiden og alt det administrative i bøllerne.dk.

Kulturkanon:
Sygblogting, hvad sker der for kæresters veninder
pizzarier vs. grillbarer, de uaktuelle nyheder

Postkort fra Krage - uge 48 2019
Postkort fra Mini - uge 45 2019:

Kære Bøller!

Først og fremmest skal der lyde et tak, fordi I har taget navnet Mini til jer og kalder mig det nu. Det er et mega fedt navn. Jeg er også begyndt kun at drikke minimælk nu, fordi det passer bedre til mit image. Det er desuden laktosefrit og holder over en måned, så jeg slæber næsten 10 liter hjem hver gang jeg køber det.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mit liv er gået op og ned efter vi sluttede på højskolen. Jeg mistede lysten til at studere efter 9 måneder, og pludselig var der gået halvandet år uden, at jeg rigtigt havde noget at vise frem for det. Det føles stadig lidt som om, den tid bare forsvandt. I januar fik jeg arbejde på Cafe Jorden og flyttede ind på Samsøgade i marts, hvorefter jeg har haft en masse lykkelige måneder. Det ærgrer mig lidt, at Skuddet og Lasse Adam er flyttet, men heldigvis har vi jo fået en god erstatning i Rytter, og Aksel er også en ganske fornuftig fyr at bo med.
Jeg studerer jo, som I sikkert ved, matematik. Min plan var egentligt at dandere den og lave det absolut mindste, jeg kunne slippe afsted med, hvilket jeg også gjorde indtil december, men jeg er begyndt at blive bidt af studiet og har lyst til på det nye semester at konkurrere og se, hvad jeg rent faktisk kan opnå, når jeg prøver. Men jeg har jo før haft store planer, hvor min endelige præstation alligevel har været decideret pinlig. Så lad os nu se.

Der eksisterer naturligvis en vis interesse for den romantiske del af mit liv, og også her har der været store udsving. Jeg har oplevet nogle højdepunkter det sidste år, men lige nu må siges at være et markant lavpunkt. Jeg har flere gange på det seneste gået på kompromis med min stolthed og forsøgt mig på piger, jeg maks bedømte til at være 3’ere, og når man så alligevel får et afslag, mister man stille og roligt modet. Ikke engang en ny jakke kunne gøre tricket. Anne breth så mig komme gående på Nørre Alle for at aflevere flasker, og vi udveksler ikke mere end 25-30 ord, før hun nævner, at jeg godt kunne gå for at være en hjemløs. Og det er efter jeg har skiftet jakke – fra en jakke der var så grim, at Emil Boye(!) ikke engang ville spille fodbold med gutterne i den, selvom han frøs. Av.

Så på det punkt står virkelig slemt til for tiden, men heldigvis er der jo lyspunkter forude. Skuddet og jeg skal stå for Turen2020, og med den superhjerne han render rundt med, skal vi nok ende med at have en rigtig god efterårsferie. Derudover er der jo em i fodbold, hvor vi vel skal ned og hygge os på havnen som i 2018? Vi har påskefrokosten, som forhåbentligt bliver et velforberedt arrangement med masser af sang og de der vanvittigt lækre sild. Sailors life giver sig selv. Åben himmel, frihed og en uigennemtrængelig begejstring for igen at være sammen på det danske farvand.

Desuden er vi et par stykker, som har snakket om at tage til verdens største terrænløb i Stockholm, Lidingöloppet, i slutningen af september, fordi Krage, Lau og jeg jo ikke fik lov at deltage i Berlin Maraton. 30 km, 26.000 deltagere og 8 af dem fra IHS. Bo, Krage, Ricky, Laurits, Mads Ravn, Skuddet, Schöttel og jeg. Så ville vi tage til Stockholm fredag, sove på noget udlejet fra airbnb, løbe 30 km efterfulgt af en bytur lørdag og så tage hjem igen søndag. Måske der også kunne være plads til et par tilskuere? Emil virkede til måske gerne at ville med og heppe. Det er fra den 25.-27. september.

En sidste ting, der lige skal deles inden kulturkanonen kommer på banen, er, at Mads Ravn og jeg har snakket om at købe en bådplads i Århus og få båden herind. Overvej, hvor fantastiske nogle aftener vi kunne få fra slutningen af april til start oktober, hvis det blev realiseret. Jeg krydser i hvert fald fingre!


Kulturkanon:

Jeg lægger lige tre korte klip op til kulturkanonen. Det er de grønne slagtere, hvor jeg har valgt et lille klip, selvom hele filmen er pensum, mandrilaftalen og så mit yndlingscitat fra min yndlingsskuespiller Arnold Schwarzenegger. Der vil være direkte link til videoerne fra siden ”Kulturkanonen”.

  • De grønne slagtere
  • Arnold om the pump
  • Fissirul Lohmanns jobsamtale i mandrilaftalen

 

Specialpostkort!Update fra 9 bøllers drømmetur til Prag

I 2019 besøgte Bøllerne Prag. De fleste af Bøllerne var med, men desværre manglede der en. Lasse Adam sad og strikkede hele ugen, så vi fik ikke fornøjelsen af hans selskab. Vi nød byens goder og spiste lækker mad. � Det var sgu ellers lidt af et mirakel, at vi endte i Prag, da vi havde en lidt begivenhedsrig og hektisk optakt. Christian Restrup oplevede personlige udfordringer, der omhandlede en indre konflikt, da han i fjor opdagede, at han havde en kapsel oppe i numsen på sig selv, som viste sig at være en, som Tone havde lagt op mens han sov og derfor havde han bøvl med hæmorider hele ugen, hvilket førte til at Emil Boye og Mads Ravn interne kommunikative problemer i løbet af ugen, som medførte at Kragelund og Anton blev forvirrede, hvorfor vi, efter at have været til landskamp mellem Danmark og Schweiz og var gået hjem lidt trætte og spændte på, hvad der nu skulle ske, om vi skulle til lufthavnen eller Sverige eller hvad vi nu skulle, og så blevet overrasket af røg i Antons lejlighed med efterfølgende dans af pigerne og fest hele natten og havde sovet natten ud og slappet lidt af, og var taget til lufthavnen, pludselig måtte løbe igennem Kastrup Lufthavn.�Kort efter vi ankom til lejligheden, sagde Frederik: Det var godt nok utroligt meget kaffe de har på hylderne og også mælkeprodukter, men mælkeprodukterne var ikke det hele. Da vi nåede til John Lennon-muren blev vi alle sammen fælt overraskede. Det var ikke som vi havde fået at vide af Lasse Adam Mikkelsen da han havde været der med sin skole, dog blev vi alle sammen overraskede da vi tog videre på det fantastiske museum, Alchemist Museum, som Anton Vergod havde foreslået. Vi endte i tårnet i som en slags Rapunsel, hvor vi fortalte røverhistorier hele dagen og festede natten lang. Vi sluttede herligheden af med på sidste dag at tage til en nationalpark, hvor Lasse Adam viste banden en leg med at fange faldende blade, som endte med muligvis at være turens højdepunkt. Den sidste aften fik vi et fuldstændigt uhørt festmåltid til nærmest ingen penge. Meget kan man sige om det mad, men Christian var tilfrestrup.

Postkort fra Rasmus Kongsted, Skuddet - Uge 41 2019:

Kære bøller

Her kommer mit postkort til jer.
Et postkort som kommer til at have et tema: Året, hvor jeg flyttede fra Jylland til Sjælland.

Savn
Første afsnit handler om savn. Det afsavn jeg føler, selvom jeg trives fint her i København.
Afsavnet er selvfølgelig primært jer. Jeg havde to fantastiske år i Aarhus. To år der bragte meget tættere på de af jer, som bor der. Mange gode minder.
Løbeture med dig Poldi – nogle gange Ravn, som til stor overraskelse for især Mini, sagtens kunne følge med.
Hyggelige aftener med mad, nogle gange øl, vin og drinks, og ikke mindst masser af latter.
Vinterbadning både sommer og vinter.
Dengang, vi var til Northside. Ja, det husker du da i hvert fald Krage. Refreshers.
Og Lau, hyggelige aftener med Game of Thrones, og ikke mindst din evne til at lave hotdogs. Både dem med røde pølser, almindelige pølser og så dem med medister og brun sovs.
Dem vil jeg sent glemme.
Og dig Lasse? Hvor blev du egentlig af? Du dukker nok op igen en dag.
Der var også dengang, hvor jeg fortalte den der joke, som alle bare forstod og grinede af, men som du bare slet ikke fangede Schöttel, fordi du bare troede, jeg mente det helt alvorligt.
Også et godt minde.
Så var der jo mit hjem – med dig Christian. Når man kom hjem og fandt dig inde i hulen.
Og din eventyrlige evne til at spare på sæben. Det blev der ikke brugt meget af. Heller ikke efter, du havde tørret dig i numsen.
Uha, mange gode minder hva? Der er jo mange flere, men vi kan ikke blive ved.

Nye gamle græsgange:
Ja, jeg er jo vendt tilbage til Sjælland.
Der må jeg være ærlig at sige, at det nu er rigtig dejligt. Der er nu en puls i København, som Aarhus ikke helt har.
Det sætter jeg stor pris på.
Desuden ser jeg meget mere til min familie nu.
Det sætter jeg stor pris på.
Jeg har fundet kærligheden.
Det sætter jeg stor pris på.
Og jeg ser nu mere til både Anton og Emil.
Det sætter jeg stor pris på.

Jeg har i denne forbindelse fundet ud af, at Emil elsker pasta. Jeg vidste ikke, at din fascination var så stor, som den nu engang er.
Jeg har fundet ud af, at Anton er en meget bedre fodboldspiller, end han nogensinde har vist på højskolen. Hvorfor har du lagt skjul på det? En leder på en fodboldbane. En spilfordeler.


Og hvordan går det så med mit kærlighedsliv, vil I måske gerne vide?
Det går rigtig godt. Vi har det både sjovt og godt sammen. Er det for sukkeresødt? Mangler der modspil? Nej, egentlig ikke. Endnu i hvert fald. Man ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske.

Hvordan går det med mit studie?
Også godt. Folk er søde, og studiet er ret spændende. Så det er jo rigtig godt. Men folk er vel altid søde? Det siger måske ikke så meget.
De er også ret sjove og gode at snakke med.
 

Bøllernes kulturkanon:
Jeg har et par ting, jeg synes, I skal få set og læst.


Dette år har for mig været et år, hvor jeg lagde medicinen på hylden i bytte for noget helt andet.
Lagde jeg også fornuften på hylden? Måske. Det lyder i hvert fald fornuftigt at læse til læge og måske mindre fornuftigt at droppe det.
En person, som gør noget, der ikke er så fornuftigt eller kompetent er Alexander Doppler.  
Han var træt af, at alle mennesker skulle være så fornuftige. Han blev træt af kompetence.
Derfor flyttede han ud i skoven, og blev venner med en elg.
Bogen, jeg henviser til, er Doppler af Erlend Loe. Den synes jeg, at I alle skal læse. Den er sjov, og så giver den et godt billede af, at det hele bliver så skide kompetent engang i mellem. Måske, vi har meget godt af lidt inkompetence.

I det nye årti skal vi have skubbet bøllerne i en mere fødevarebevidst retning. Vi skal have alle til at få et bedre indblik i madens verden.
Derfor bør I alle få set følgende afsnit af Chef’s Table:
Sæson 1, afsnit 3 og 6 om hhv. Francis Mallmann og Magnus Nilsson
Sæson 2, afsnit 4 om Enrique Olvera

Til sidst synes jeg, at alle skal få læst Kirsten Birgits nyeste bog. Hun er ganske vist ikke i radioen længere, men hun har sikret sit eftermæle ved at skrive en bog om satire.

Hvor går grænsen egentlig for satire? Bogen hedder ”Hertil og ikke længere”

Det var, hvad jeg havde til jer. Er der noget I savner? Ja, så må I vente til det næste postkort fra mig.

 

Postkort fra daværende præsident, Lasse Adam Mikkelsen - uge 38 2019

Kære alle bøller
Jeg skriver til jer fra Læsø hvor jeg er på studietur med Egmont højskolen. Vi oplever en hel masse her, og ser en masse spændende ting. Vi har feks set det sted, hvor man syder det berømte Læsø salt, og vi lærte meget om processen. Vidste i, at der var noget man kalder jomfrusalt? Det laver man kun en sjælden gang i mellem, og så er det meget dyrt. Jeg forstod ikke helt hvordan det går til, men det var også en meget lang forklaring.
Vi har også set en masse flot natur. Både hav, skov og hede. De har det hele her på Læsø. Mig og Alfa har gået langt sammen på turen, og på et af billederne er vi ude i Pigvard-Povls traktor på vej mod Rønnerne. Det bliver oversvømmet en gang imellem, men vi kunne godt køre igennem vandet for det var ikke særlig dybt. Det blæste rigtig meget.
Vi bor på et vandrehjem der hedder Bakkely. Jeg sover på værelse med 3 andre drenge – Kasper, Kalle og Magnus. De er rigtig søde, men Magnus snorker, så det kan godt være lidt træls om natten men det går nok alligevel for jeg er helt vildt træt når jeg går i seng så jeg kan for det meste godt sove alligevel selvom det havde været dejligt hvis nu Magnus feks ikke snorkede men bare sov uden at snorke. Men Magnus snorker og det er der ikke noget at gøre ved eller jo man kunne sætte en næseklemme på ham hehe. Vi har en kok med fra skolen som hedder Hardy. Hardy laver god mad til os hver aften og i aften har vi plukket en masse kantareller (en slags svampe) som vi bruger i maden. Det smager rigtig dejligt. Hardy er en god kok. Han er også flink og har et stort skæg og en stor mave. Til frokost smører vi madpakker men der er ikke mayonnaise eller andet man kan putte under sin rullepølse. Så jeg er nødt til at bruge smør og det ved i at jeg aldrig har været glad for at bruge under mit pålæg, så det skal jeg lige vænne mig til. 
Vejret er rigtig godt her selvom det blæser meget. Læsø har faktisk flere solskinstimer end Bornholm, så det er lidt sjovt at det er Bornholm og ikke Læsø der bliver kaldt for solskinsøen, synes i ikke? I dag spillede jeg spikeball for første gang. Det var rigtig sjovt. 

I morgen skal vi sejle hjem igen med færgen. Jeg glæder mig også til at komme tilbage igen på skolen. Selvom det har været sjovt har det også været hårdt synes jeg. Jeg håber at i alle sammen har det godt og jeg glæder mig til at se jer.
Klem og kram fra mig. Lasse Adam

Ja hej Bøller.

Vi starter brevet i mit nu. Altså det nu, der aldrig bliver ved, men stadig er. Og sådan kan man fortsætte om det og de nuer. Jeg sidder på min terrasse med dyne på og følger med i de to skader Jan og Bo (gæt hvor de navne stammer fra og du får en karamel du skal dele med din bedste ven), der bygger en ny redde op. Det er en aktivitet jeg også deltog i sidste år hvor de fandeme også havde rogn og byggede redde. Hvis de kommer for tæt på kan jeg godt lide at spytte efter dem så de en dag lærer at de ikke skal komme for tæt på ad. Nok om det nu.

Med de store penselstrøg er jeg 22 år, studerer idræt, bor med to venner, kan godt lide fodbold, venner og så er jeg glad, engageret og møder altid op med det største smil jeg kan finde frem og det til tiden i øvrigt.

Nok om penselstrøg zzz

Resten af mit digt kommer til at rime. Det er nok bedst hvis I får en nær til at lægge et ondt beat boxing beat. Det giver et vidunderligt flow og kan måske øge læseglæden. Here goes nothing:

Yoyo, det her stykke vil rime

Jeg har god tid at skrive det for har ingen klassetimer
Aha aha og yeah. Følg med.
Halv otte for tidligt til nogen ka’ nå d
Jeg har ikke arb eller skol yo fri som en gadekat

Så jeg jagter regnbuen for en skat   -ter
Basse uh uh ih

 Helt vidunderligt og helt vildt underligt hva?

Her en liste over hvad jeg har lavet de seneste uger:
Ryddet op i kælderen

Set syv film
Set tiger king

Lavet croissanter
Spillet 37 timer pokemon (bedste pika pika pt er kadraba, glæder mig til mit trade med Frederik. Jeg overvejer lige nu at give ham min nidoqueen, men ved ikke om ham vil blive glad for den. På mange måder er det her en analogi for hvordan mange af os har det lige nu tror jeg yoyo så hør her: mange vil have noget de ikke kan få og det er ærgerligt. I mit tilfælde ved jeg faktisk ikke engang om min frederik har en alakazam eller om han har kablet der skal forene vores gameboys. Jeg taler på alles vegne når jeg siger at det nok er sådan mange har det lige nu. En voldsom fornemmelse af uvished, hvad nu? Hvad da? Hvorfor spørger du om det? Og hvad med gården? Kan forstå kommunikationen er oppe mellem emi og ravnen og det har båret gode samtaler om gårde, Bjarne og antal af mink med sig. Tak for det i to. Tror også mine venner i Aarhus kan takke laurits og markus for det shelter, der kunne I gå hen og nyde mange gode timer sammen. Når jeg siger tak for det arbejde siger jeg på mange måder tak på alles vegne. Jeg har fem bagdes i pokemon og det passer meget godt med at har tænkt mig at nævne de sidste fem bøller i flæng: Christian Restrup, Markus Rytter, Mads Findsen, Lasse Adam, Rasmus Kongsted. Lukas du får en sætning for dig selv. Jeg har for syv spillede timer siden skaffet mig en cykel og siden da har jeg ikke kigget mig tilbage. Ikke meget ulig vores ven Laurits, der tydeligvis har tabt småkagerne eller flygter fra noget. Hvad flygter du fra Laurits? Hva? Jeg sammen med resten af gruppen kan jeg mærke vil ikke hvile før vi får svar på det lille spørgsmål.

Fået pallesofa til terrassen
Spillet lidt klaver
Lappet huller i mine bukser

Lavet mad
Sparket på kass med nogle af mine venner. Ville ønske jeg havde en jabulani at sparke med.

Hængt nogle billeder op
Marius har fået et nyt stort fedt 50 tommer tv

Spillet fifa
Gået i gang med en bog

Afleveret min søsters mand til test på bispebjerg. Sikke en kø. Han siger de stod i rumdragter og stak pinde i halsen på ham. Føj
Spillet brætspil lidt i mangle på bedre, men faktisk ok sjovt, men bliver aldrig federe en dengang vi spilllede med tobias dengang, det kan jeg godt savne, men så alligevel var tobias meget fed, men også lidt akavet, altså var han ven eller lærer, hvad ville han? Og hvad var det for en dessert han gav os? Kan ikke huske d.

Nok om lister

Min kulturkanon er:

Ær’e hær’e er party? (Offisiell)

Cat Uses Mustard

Pokemon Yellow Version Longplay

🔥 LіνеrрοοΙ Vs ΑtΙеtісο Dе Μаdrіd (2 – 3) | Goles & Resumen Completo (Relato de Fernando Palomo) – hala madrid

Det sidste afsnit af alene i vildmarken

Hvis du kan lide tiger king se ”Don’t fucking mess with cats” os’ på netflix

PS.

Har fået nogle emner af en anonym person fra gruppen. 1) Hvordan var det at planlægge ferie med Frederik 2) Hvad er mine drømme ift. Fremtid

 

1)     TUREN 2019 tog sine spæde første skridt omkring dette tidspunk sidste år. Og hvilken tid. Sjældent har jeg haft et mere givende chatforløb. Frederik er voldsom aktiv og det var jeg også synes. I kender ham for fanden spytter ideer som han spytter rim mange og i øst og vest. Et udkast kom til udtryk til festen vi afholdte sammen med pigerne. På mange måder bar frederik den fest skuldrende både før unde og efter. Quizzen var frederik, surprise var frederik, at drille Marius med hans lektier var også frederik. Det kan man ikke skrive selv. Den dreng har en fantasi som ingen andre. Jeg kunne ikke have fundet en bedre makker yoyo skirt skirt.

2)     Mine drømme for fremtiden opdeles i to dele. Del et går på at finde kærligheden, skabe store ting med mine venner og udvikle mig kreativt. Lige nu er jeg med hos Mediano, der er et fodboldmedie. Skal jeg til at være fodboldjournalist ved siden af studiet? Del to. Jeg er ret tilfreds med mit stuide og går med to drømme om en god faglig fremtid. Der er tale om at være sportspsykolog eller forske i sportsledelse. Generelt er jeg ikke bange for at forske. Det tror jeg kunne være en sjov vej at starte med at gå. Derudover drømmer jeg om rigdomme og nøgne smukke jomfruer. Ser også rigtig gerne at vi med tiden får lavet det fælles sommerhus i norge eller sverige.

Lets rap it up

Tak for opmærksomheden