Postkort fra den røde baron - uge 46 2019

Ja hej Bøller.

Vi starter brevet i mit nu. Altså det nu, der aldrig bliver ved, men stadig er. Og sådan kan man fortsætte om det og de nuer. Jeg sidder på min terrasse med dyne på og følger med i de to skader Jan og Bo (gæt hvor de navne stammer fra og du får en karamel du skal dele med din bedste ven), der bygger en ny redde op. Det er en aktivitet jeg også deltog i sidste år hvor de fandeme også havde rogn og byggede redde. Hvis de kommer for tæt på kan jeg godt lide at spytte efter dem så de en dag lærer at de ikke skal komme for tæt på ad. Nok om det nu.

Med de store penselstrøg er jeg 22 år, studerer idræt, bor med to venner, kan godt lide fodbold, venner og så er jeg glad, engageret og møder altid op med det største smil jeg kan finde frem og det til tiden i øvrigt.

Nok om penselstrøg zzz

Resten af mit digt kommer til at rime. Det er nok bedst hvis I får en nær til at lægge et ondt beat boxing beat. Det giver et vidunderligt flow og kan måske øge læseglæden. Here goes nothing:

Yoyo, det her stykke vil rime

Jeg har god tid at skrive det for har ingen klassetimer
Aha aha og yeah. Følg med.
Halv otte for tidligt til nogen ka’ nå d
Jeg har ikke arb eller skol yo fri som en gadekat

Så jeg jagter regnbuen for en skat   -ter
Basse uh uh ih

 Helt vidunderligt og helt vildt underligt hva?

Her en liste over hvad jeg har lavet de seneste uger:
Ryddet op i kælderen

Set syv film
Set tiger king

Lavet croissanter
Spillet 37 timer pokemon (bedste pika pika pt er kadraba, glæder mig til mit trade med Frederik. Jeg overvejer lige nu at give ham min nidoqueen, men ved ikke om ham vil blive glad for den. På mange måder er det her en analogi for hvordan mange af os har det lige nu tror jeg yoyo så hør her: mange vil have noget de ikke kan få og det er ærgerligt. I mit tilfælde ved jeg faktisk ikke engang om min frederik har en alakazam eller om han har kablet der skal forene vores gameboys. Jeg taler på alles vegne når jeg siger at det nok er sådan mange har det lige nu. En voldsom fornemmelse af uvished, hvad nu? Hvad da? Hvorfor spørger du om det? Og hvad med gården? Kan forstå kommunikationen er oppe mellem emi og ravnen og det har båret gode samtaler om gårde, Bjarne og antal af mink med sig. Tak for det i to. Tror også mine venner i Aarhus kan takke laurits og markus for det shelter, der kunne I gå hen og nyde mange gode timer sammen. Når jeg siger tak for det arbejde siger jeg på mange måder tak på alles vegne. Jeg har fem bagdes i pokemon og det passer meget godt med at har tænkt mig at nævne de sidste fem bøller i flæng: Christian Restrup, Markus Rytter, Mads Findsen, Lasse Adam, Rasmus Kongsted. Lukas du får en sætning for dig selv. Jeg har for syv spillede timer siden skaffet mig en cykel og siden da har jeg ikke kigget mig tilbage. Ikke meget ulig vores ven Laurits, der tydeligvis har tabt småkagerne eller flygter fra noget. Hvad flygter du fra Laurits? Hva? Jeg sammen med resten af gruppen kan jeg mærke vil ikke hvile før vi får svar på det lille spørgsmål.

Fået pallesofa til terrassen
Spillet lidt klaver
Lappet huller i mine bukser

Lavet mad
Sparket på kass med nogle af mine venner. Ville ønske jeg havde en jabulani at sparke med.

Hængt nogle billeder op
Marius har fået et nyt stort fedt 50 tommer tv

Spillet fifa
Gået i gang med en bog

Afleveret min søsters mand til test på bispebjerg. Sikke en kø. Han siger de stod i rumdragter og stak pinde i halsen på ham. Føj
Spillet brætspil lidt i mangle på bedre, men faktisk ok sjovt, men bliver aldrig federe en dengang vi spilllede med tobias dengang, det kan jeg godt savne, men så alligevel var tobias meget fed, men også lidt akavet, altså var han ven eller lærer, hvad ville han? Og hvad var det for en dessert han gav os? Kan ikke huske d.

Nok om lister

Min kulturkanon er:

Ær’e hær’e er party? (Offisiell)

Cat Uses Mustard

Pokemon Yellow Version Longplay

🔥 LіνеrрοοΙ Vs ΑtΙеtісο Dе Μаdrіd (2 – 3) | Goles & Resumen Completo (Relato de Fernando Palomo) – hala madrid

Det sidste afsnit af alene i vildmarken

Hvis du kan lide tiger king se ”Don’t fucking mess with cats” os’ på netflix

PS.

Har fået nogle emner af en anonym person fra gruppen. 1) Hvordan var det at planlægge ferie med Frederik 2) Hvad er mine drømme ift. Fremtid

 

1)     TUREN 2019 tog sine spæde første skridt omkring dette tidspunk sidste år. Og hvilken tid. Sjældent har jeg haft et mere givende chatforløb. Frederik er voldsom aktiv og det var jeg også synes. I kender ham for fanden spytter ideer som han spytter rim mange og i øst og vest. Et udkast kom til udtryk til festen vi afholdte sammen med pigerne. På mange måder bar frederik den fest skuldrende både før unde og efter. Quizzen var frederik, surprise var frederik, at drille Marius med hans lektier var også frederik. Det kan man ikke skrive selv. Den dreng har en fantasi som ingen andre. Jeg kunne ikke have fundet en bedre makker yoyo skirt skirt.

2)     Mine drømme for fremtiden opdeles i to dele. Del et går på at finde kærligheden, skabe store ting med mine venner og udvikle mig kreativt. Lige nu er jeg med hos Mediano, der er et fodboldmedie. Skal jeg til at være fodboldjournalist ved siden af studiet? Del to. Jeg er ret tilfreds med mit stuide og går med to drømme om en god faglig fremtid. Der er tale om at være sportspsykolog eller forske i sportsledelse. Generelt er jeg ikke bange for at forske. Det tror jeg kunne være en sjov vej at starte med at gå. Derudover drømmer jeg om rigdomme og nøgne smukke jomfruer. Ser også rigtig gerne at vi med tiden får lavet det fælles sommerhus i norge eller sverige.

Lets rap it up

Tak for opmærksomheden